cover wildplukken
C U L I N A I R E
I N S P I R A T I E
cover moestuin

 HOME 

 BLOG 

 AGENDA 

 REACTIES 

 WINKELS 

 CONTACT 

 TIPS & LINKS 
 

 WILDE ZADEN 

twitter link

facebook button

Laat je inspireren door de culinaire mogelijkheden van het wildplukken en de moestuin. De auteur neemt de lezer mee op een reis door de seizoenen van natuur en cultuur.

Wilde eetbare planten zijn een perfecte aanvulling voor je ´gewone´ voeding. Wilde eetbare planten beinhouden stoffen die uit de cultuurgewassen weggekweekt zijn en buitengewoon gezond zijn. Daarnaast kweek je natuurlijk je eigen groenten, kruiden en fruit.

Lees de boeken Culinaire Inspiratie WILDPLUKKEN en Culinaire inspiratie MOESTUIN voor inspiratie om te beginnen met wildplukken en moestuinieren. Ontmoet auteur Bea op diverse evenementen, waar Bea je laat proeven en allerlei leuke wetenswaardigheden vertelt.

Bea Möllers is een echte groene ondernemer. Zij schrijft over de eetbare natuur, ontwerpt eetbare landschappen en is eigenaar van evenementenbureau Gaaf Groen. Voor het Noordhollands Dagblad schreef zij jaren een column over de eetbare natuur.

 

VRIENDEN

gaafgroen

biologische braderie

amanprana

moezziez

restaurant natuurlijk

you be do

smultuin

 Culinaire inspiratie is een website van BeaMedia   -  Samenweid 35   -  1935AZ Egmond-Binnen   -  info@beamedia.nl    -   06 33 098 303   -  © BeaMedia 2014