cover wildplukken
C U L I N A I R E
I N S P I R A T I E
cover moestuin

 HOME 

 BLOG 

 AGENDA 

 REACTIES 

 WINKELS 

 CONTACT 

 TIPS & LINKS 
 

 WILDE ZADEN 

twitter link

facebook button

Reacties & recensies

Hele mooie recensie van Norbert Mergen van Mergen Metz, zie http://www.mergenmetz.nl/recensies/heerlijk-eetbare-natuur/


Culinaire inspiratie ontvangen! Boek van Bea. En het is leuk!! Bea. Bea schreef colums over wildplukken voor een dagblad, de mooiste colums werden gebundeld tot een boek waarvan je zegt: oké even time out, bakje thee of eikeltjeskoffie  Bea, en heerlijk dwalen in deze inspirerende wildpluk avonturen. Op haar Fb pagina verteld ze er van alles over. Enne .. ze is daar juist bezig met het avontuur van eikeltjes koekjes maken. Dus wie zich altijd al afvroeg hoe je nu toch iets lekkers met eikeltjes maakt, dan dat avontuur zekers volgen.

Marion de Kort
www.supervoedingvaneigenbodem.nl


Door het boek van Bea wordt ik overgehaald om dat te doen wat ik elk seizoen eigenlijk zou willen doen. Bijvoorbeeld ieder jaar fiets je wel langs die ene vlierbessenstruik, in de herfst als de bessen rijp zijn en zwart glimmend aan de struik hangen en me toeroepen: ´pluk mij, pluk mij, pluk mij!´

Dan herinner ik mij de pagina in Bea´s boek over de vlierbessen en haal ik thuis mijn emmertje en dit jaar ga ik het doen!! Ik pluk ze en maak het klaar volgens een van de ideeën die Bea aanreikt in haar boek en ik geniet zo van het plukken. Lekker buiten, in de ondergaande zon, want ik was gewoon werken. Het gerecht wat ik heb klaargemaakt geeft zo´n enorme voldoening. Genieten met een hoofdletter. Bedankt Bea!

Rascha Wisse
www.groenezon.nl


Hallo Bea,

Wat heb je een heerlijk verrukkelijk boek geschreven. Een boek wat ik met veel plezier voor het slapengaan lees. Elke dag een verhaaltje en dan lekker dromen. Dit boek lezen al, zonder er wat mee te doen is al: Genieten. Bedankt voor het schrijven van zo een leuk , grappig heerlijk (eigen) wijs boek. Nou nog uitvinden waar de hazelnoten bij ons in de buurt te vinden zijn, voor het maken van een pasta als ik daar ooit de euvele moed voor krijg. Nog veel liefs, inspiratie en alle goeds toegewenst.

Groetjes van Ans


Tussendoor heb ik zitten lezen in je columns. Opbeurende stukjes, ik word er vrolijk van en ik hoor je praten!

Bessie Schadee
www.gezondegronden.nl


Ik heb je boek gekocht bij Lisa en wilde je een groot compliment geven; het ziet er prachtig uit! Heel mooi fris en toch chic. Ik heb het cadeau gegeven aan mijn broer en die was er heel erg blij mee. Hij had net hazelnoot pasta gemaakt van gevonden hazelnoten en wilde met de berkentakken gaan experimenteren, hi, hi, zo zie je, alles komt altijd op het juiste moment waar het zijn moet.

Groet, Marjolijn
www.poppiepower.nl


Jouw boek doe ik iedere avond een stukje...het is geweldig leuk geschreven! Knap hoor onderneemster!

Inge
www.moezziez.nl


Je bent een gek wijf, die een onwijs gaaf boek heeft geschreven. 
Het is een genot om te lezen. Op manier dat het zelf bij mij blijft hangen.
Geen droge opsomming, maar geschreven uit je hart met veel humor.

Simon
www.simonballon.nl

VRIENDEN

gaafgroen

biologische braderie

amanprana

moezziez

restaurant natuurlijk

you be do

smultuin

 Culinaire inspiratie is een website van BeaMedia   -  Samenweid 35   -  1935AZ Egmond-Binnen   -  info@beamedia.nl    -   06 33 098 303   -  © BeaMedia 2014